Про виробництво Arredo3 | Фабрика Arredo3

02/11/2018
Про виробництво Arredo3 | Фабрика Arredo3

Arredo3- Історія успіху з 1984 року

Фабрика Arredo3 була заснована у 1984 р. З того часу, маленький цех виріс у велике та сучасне меблеве виробництво. Фабрика Arredo3 входить в топ 5 виробників кухонь в Італії.

 

Виробництво та штаб-квартира Arredo3 розміщується в невеличкому містечку городе Скорце (Scorzè) у північно-східній Італії. Це містечко розміщено в області Венето, між містами Венеція, Тревізо та Падя. Венето -  це область Італії всесвітньо відома своїми меблевими виробництвами.

 

Фабрика розміщується на території 15 гектарів. Включає в себе 65.000 м.кв. виробничих площ.

 

Гордість фабрики - автоматичний склад комплектуючих та готової продукції.

 

Корпуси кухонь - клеєні. Заготовки корпусів виробляються великими партіями з ЛДСП класу Е0, з кромкою 1 мм.

 

Фасади подаються зі складу та обробляються в автоматичному режимі.

 

Окремий лакофарбовий цех побудовано та введено в експлуатацію в 2012 р. В ньому відбувається автоматичне фарбування фасадів МДФ, боковин, полок, профілів-гол...

 

Нестандартні елементи фарбуються вручну.

 

 

Фарбовані елементи покриваються захисною плівкою.

 

Навіска на корпуси фасадів, збірка шухляд.

 

Нестандартні елементи обробляються в окремому цеху.

 

Стільниці обробляються в автоматичному режимі.

 

Панелі та полиці обробляються на спеціальному устаткуванні.

 

Меблі в зібраному стані поступають на автоматичний склад. Потім меблі вантажаться в машину та направляються на склад імпортера.

 

Успішна фабрика впродовж 30 років

Італійська фабрика кухонь Arredo3 заснована у 1984 році за ініціативою трьох друзів, що  були закохані у меблеве ремесло, та хотіли покращувати життя навколишніх людей завдяки створенню головної деталі кожного будинку  кухні. Основна філософська ідея - "любов до ремесла і людей". З моменту створення фабрики, її виробничі потужності тільки зростають. І сьогодні Arredo3 – одна з самих великих та відомих італійських фабрик.  Вона виробляє 300 екземплярів на день, та щорічно входить у ТОП-5 виробників кухонь

 

Бути на передовій кухонних тенденцій  основа успіху

Щорічно фабрика Arredo3 приймає участь у найбільш вагомих меблевих подіях на італійському та європейському ринках (кухонний форум SADECC у Франції, кухонні форуми у Великобританії та США, May Design Series у Лондоні, вистави місцевого значення в Італії - Турин, Верона та інші. Фабрика проводить різні події у своєму шоу-румі, площа якого перевищує площу будівельного супермаркета.

 

Arredo3 – найбільш інноваційна фабрика кухонь в Італії

Нагорода отримана у 2014 году.

 

Коротка технічна інформація про кухні Arredo3

Максимальна автоматизація виробництва означає мінімум людського фактора. Це забезпечує найкращу ціну та ідеальну якість італійських кухонь Arredo3.

У виробництві - більше 40 моделей в класичному та сучасному стилях, виконані в більше ніж 80-ти кольорових рішеннях фасадів: масив дерева, глянцевий або матовий ламінат, ламінат з текстурою дерева або бетона, фарбування матове або глянцеве, скло матове або глянцеве, скло "ретро", металеві рами та інші сучасні фактури в самих модних кольорах.

 

Що всередиі італійських кухонь Arredo3? Докладно про фурнітуру та наповнення Arredo3 див. посилання

 



4.7/5    279
FOPPAPEDRETTI — З ТУРБОТОЮ ДО ВАШОЇ ОСЕЛІ
FOPPAPEDRETTI — З ТУРБОТОЮ ДО ВАШОЇ ОСЕЛІ
MEBITAL — ІТАЛІЙСЬКІ МЕБЛІ
MEBITAL — ІТАЛІЙСЬКІ МЕБЛІ